• +31(0)620388483
  • info@delange-betonboringen.nl

Over ons

Richard de LangeDe Lange Betonboringen is opgericht in 2000 door Richard de Lange. In de jaren hierna is De Lange Betonboringen een begrip geworden in de boorwereld en in de bouw.

Samenwerking

De Lange Betonboringen werkt voor en samen met toonaangevende bouwbedrijven. Door de kwaliteit en vakmanschap zijn wij voor veel aannemers de vaste partner wanneer het om betonboren en betonzagen gaat. We staan er om bekend dat we net werk afleveren dat met zorg en aandacht wordt uitgevoerd.

Bedrijven en Particulieren

IMG_2731
Naast het uitvoeren van werken voor (bouw)bedrijven weten ook particulieren ons direct te benaderen. Wanneer het nu om het boren van een ventilatiegat voor een afzuigkap gaat of het uitzagen van muren of vloeren, wij zijn betrokken bij elke opdracht.

Doordat we netjes werken en rekening houden met onze omgeving, weten wij als geen ander een mooi resultaat neer te zetten.

Schone werkplek

Wij werken schoon en vangen stof en water tijdens het werk zo goed mogelijk af. En niet onbelangrijk, wij laten wij de werkplek schoon achter. Dat geeft een mooi gevoel!

Veilig, Schoon, Precies

Onze meerwaarde zit hem in het vakmanschap, de nauwkeurigheid van ons werk en de wijze waarop wij de werkplek verzorgd achterlaten.